IFK ROMANIA – FEDERATIA de KARATE KNOCKDOWN si CLICKER

Afiliere – nou Dojo/ Club nou:

Un nou dojo poate fi inclus în IFK ROMANIA in urma unei adrese in scris catre conducerea IFK ROMANIA sau la recomandarea  unui membru IFK detinator  al centurii negre. Un oficial IFK ROMANIA va fi responsabil pentru a supraveghea noul dojo, este desemnat și aprobat de către country representative IFK ROMANIA.

Impreuna cu crererea de afiliere, este necesar sa trimiteti si urmatoarele documente:

1. Copie dupa hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila de acordare a personalitatii juridice, incheierea prin care s-a dispus inscrierea persoanei juridice in Registrul asociatiilor sau fundatiilor;

2. Copie legalizata dupa Certificatul de inscriere in Registrul national al persoanelor juridice;

3. Actul constituirii si statutul, autentificate;

4. Copie legalizata dupa Certificatul de Identitate Sportiva ( Avizul de constituire si Avizul de functionare, eliberate de MTS );

5. Dovada sediului;

6. Dovada patrimoniului;

Când un dojo/club doreste sa se afilieze la IFK ROMANIA – FKKC, toți studentii  la nivel de centura neagra sunt acceptati la gradul lor, trebuie sa trimita copii a certificatelor de grad, dar vor trebui să învețe programa IFK pentru acordarea de grade viitoare.

O perioadă de probă de cel mult 12 luni pentru un nou dojo va fi stabilita de către IFK ROMANIA si va  depinde de capacitatea dojo-urilor  de a se integra in Federatia de Karate Knockdown si Clicker – IFK ROMANIA.

Este de așteptat ca noile dojo sa participe la turnee, tabere și să organizeze seminarii cu instrucțiuni de la un instructor autorizat IFK ROMANIA pentru a accelera acest proces.

Odată ce un dojo nou implineste cele 12 luni de proba, la propunerea acelui dojo,   BF / Consiliul numeste un operator dojo, care va fi validat de Country Representative, acel dojo  va putea apoi să voteze cu privire la aspecte IFK ROMANIA.

Este de așteptat ca în perioada de probă un nou dojo sa trimita un delegat autorizat să ia parte la reuniunile IFK ROMANIA in  calitate de observator, fără drept de vot. Când un dojo este în perioada de probă se comunica cu  dojourile active și se discuta despre  munca lor cu oficialul IFK ROMANIA desemnat . Singurul drept care nu il are un dojo in perioada de proba,  este cel de vot în adunarea generala pana cand va fi membru cu drepturi depline.

Toate taxele de clasificare (examene) in afara de centura neagra sunt pentru Operatorul Dojo, acestea revin  pentru munca lor. Taxa centura neagra este pentru IFK pentru certificat / centura și administrație.

Suntem o organizație non politică, care permite studenților noștri să participe la toate evenimentele. Este libertatea operatorului dojo de  a pune propriile linii directoare cu privire la modul în care doreste să participe la alte evenimente ale altor  organizatii. Noi încurajam interacțiunea cu alte organizații. Tot ce se cere este ca prioritatea sa fie pentru IFK.

Odata cu afilierea dvs. la IFK ROMANIA, veti primi Certificatul de afiliere IFK ROMANIA, IFK Membrship Card si Licenta IFK ROMANIA.